Etusivu Reseptit Pitsireunaiset letut

Pitsireunaiset letut

4.160715
Average: 4.2 (56 votes)

Letut ovat viikonlopun ehdoton herkku. Paista letut pitsireunaisiksi Kokin salaisuus voi-kasviöljyseoksen avulla. Tarjoile letut marjojen, jäätelön sekä kinuskikastikkeen kera ja nauti!

letut
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
2 kananmunaa
5
täysmaitoa
3
vehnäjauhoja
1
suolaa
2
sokeria
0.5
kardemummaa
1.5
kivennäisvettä
paistamiseen Flora kokin salaisuus voi-kasviöljyseosta
Valmistusohje: 

Riko munat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne rikki. Lisää joukkoon maito, jauhot, suola, sokeri sekä kardemumma ja sekoita hyvin jotta saat taikinasta tasaista. Anna lettutaikinan turvota vähintään 30 minuuttia ja lisää sen jälkeen taikinaan kivennäisvesi. Sekoita kevyesti ja paista letut Flora kokin salaisuus voi-kasviöljyseoksessa. Tarjoile letut marjojen , kinuskikastikkeen sekä jäätelön kanssa.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista