Etusivu Reseptit Pizza Bearnaise salaatilla

Pizza Bearnaise salaatilla

3.70588
Average: 3.7 (51 votes)

Pizza bearnaise on suolapala, jossa raikkaus ja täyteläisyys kohtaavat. Pohjan päälle levitetään tomaattikastikkeen sijaan Knorr Béarnaisekastiketta ja päälle kootaan raikas salaatti. Pizza bearnaise viimeistellään Hellmann’s Hunaja-Sinappi salaattikastikkeella ja yrteillä.

pizza bearnaise
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
Pizzapohja:
3.5
vettä (noin 45 asteista)
1.5
sokeria
5
durumjauhoja
4
vehnäjauhoja
1
(7 g) kuivahiivaa
0.5
oliiviöljyä
2
suolaa
2
Knorr Béarnaisekastike
2
mozzarellaraastetta
Salaatti:
6
miniluumutomaattia
1
banaanishalottisipuli tai punasipuli
6
kalamata oliiveja
8
basilikanlehteä
Viimeistelyyn:
rucolaa ja rakuunaa
mustapippuria
Hellmann’s Hunaja-Sinappi salaattikastike
Valmistusohje: 

Valmista pizzapohja. Sekoita vesi ja sokeri. Yhdistä kuivat aineet. Sekoita neste, kuivat aineet ja vaivaa noin 12 minuuttia yleiskoneessa pienellä teholla. Lisää öljy ja suola. Vaivaa vielä 4 minuuttia. Anna taikinan levätä noin 30 minuuttia kelmutetussa astiassa. Lämmitä uuni 250 asteeseen. Kauli taikinasta jauhotetulla alustalla haluamasi muotoinen pizza. Laita taikinapohja leivinpaperin päälle. Levitä Knorr Béarnaisekastiketta pizzapohjalle ja ripottele päälle lopuksi juustoraastetta. Laita pizza uuniin pizzakivelle tai uunipellille ja paista noin kahdeksan minuuttia.


Pilko tomaatit ja suikaloi sipulit. Kun pizza on valmis, lisää päälle tomaatit, sipulit, oliivit ja basilikalehdet. Koristele pizza bearnaise lopuksi rucolalla, rakuunalla, mustapippurilla ja Hellmann’s Hunaja-Sinappi salaattikastikkeella.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista