Etusivu Reseptit Pizzapatongit

Pizzapatongit

3.77778
Average: 3.8 (9 votes)
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
Taikina:
2.5
vettä
25
hiivaa
1
sokeri
2
kaurahiutaleita
4
hiivaleipäjauhoja
30
Becel margariinia 60
täyte:
300
HK Naudan paistijauhelihaa
1
sipulia
15
Becel margariinia 60
1
tomaattia
1
Becel majoneesia
1
ketsuppia
1
pizzamaustetta
0.3
mustapippuria
0.5
vähärasvaista juustoraastetta
Valmistusohje: 

Murenna ja liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Sekoita joukkoon sokeri ja kaurahiutaleet. Alusta vehnäjauhot taikinaan ja lisää lopuksi sulatettu rasva. Kohota lämpimässä 20 min. Ruskista jauheliha ja hienonnettu sipuli rasvassa paistinpannulla. Nosta pannu liedeltä ja sekoita joukkoon kuutioitu tomaatti, majoneesi, ketsuppi, pizzamauste ja mustapippuri. Vaivaa kohonnut taikina ja jaa se neljään osaan. Kauli jokaisesta palasta halkaisijaltaan 20 cm:n kokoinen pyöreä levy. Levitä täyte levyille ja ripottele päälle juustoraaste. Kääri levyt rulliksi ja nosta leivinpaperin päälle uunipellille. Kohota patonkeja 15 min. Saksi patonkeihin viiltoja ja paista 225 °C:n lämpötilassa 15 min. Idea! Pizzapatonki kannattaa paloitella ja pakastaa annospaloina, jotka on helppo sulattaa välipalaksi.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista