Etusivu Reseptit Porkkanakeitto inkiväärillä ja fenkolilla

Porkkanakeitto inkiväärillä ja fenkolilla

3.785715
Average: 3.8 (28 votes)

Samettinen porkkanakeitto saa lisämakua inkivääristä ja fenkolista!

annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
1
oliiviöljyä
0.5
sipulia
2
valkosipulinkynttä
2
porkkanaa
1
fenkolia
1
vettä
2
Knorr Fond "Du Chef" Kana-annosfondi
2
sitruunamehua
0.5
suolaa
0.5
valkopippuria
2
Maizena vaaleaa suurustetta
3
tuoretta inkivääriä raastettuna
10
suolamanteleita
2.5
Flora Vispiä
Valmistusohje: 

Näin valmistat porkkanakeiton inkiväärillä ja fenkolilla:


  1. Hienonna sipuli ja valkosipuli.

  2. Kuutioi porkkanat ja puolikas fenkoli.

  3. Kaada öljy kattilaan ja kuumenna se.

  4. Kääntele sipulia, valkosipulia sekä porkkana- ja fenkolikuutioita öljyssä, kunnes ainekset saavat hieman väriä.

  5. Lisää vesi sekä annosfondi ja anna keiton kiehua hiljalleen 15-20 minuuttia.

  6. Soseuta tasaiseksi, kaada keitto takaisin kattilaan ja kuumenna se.

  7. Tarkasta maku, lisää tarvittaessa sitruunamehua, suolaa ja pippuria.

  8. Suurusta sopivan sakeaksi Maizena vaalealla suurusteella.

  9. Leikkaa fenkolin toinen puolikas ohuiksi viipaleiksi.

  10. Marinoi viipaleet, inkivääriraaste sekä muutama suolamanteli salaatiksi sitruunamehussa ja öljyssä.

  11. Vaahdota Flora Vispi ja lisää se keittoon juuri ennen tarjoilua.

  12. Lisää fenkolisalaatti koristeeksi keiton päälle.

keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista