Etusivu Reseptit Porkkanalaatikko

Porkkanalaatikko

3.6
Average: 3.6 (20 votes)

Suomalaiseksi juhlaruoaksi 1800-luvun lopulla yleistynyt porkkanalaatikko Ideakeittiön tapaan.

Porkkanalaatikko
annosta
yli 2 h
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
3
vettä
1.5
puuroriisiä
5
maitoa
2
Flora Ruoka 15%
600
porkkanaa
2
munaa
2
suolaa
0.5
siirappia
0.5
muskottipähkinää
2
Flora&Voi normaalisuolainen
Valmistusohje: 

Keitä riisiä vedessä kunnes vesi on imeytynyt riiseihin. Lisää maito sekä Flora Ruoka ja anna hautua kannen alla kypsäksi puuroksi. Kuori ja raasta porkkanat. Lisää raaste ja muut aineet puuroon.


Kaada voideltuun uunivuokaan ja laita pari nokaretta Flora&Voita pinnalle. Kypsennä 175 asteessa noin tunti.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista