Etusivu Reseptit Porokiusaus

Porokiusaus

4.1
Average: 4.1 (10 votes)
Anonyymi

Poronkäristyslihasta, perunoista, sipulista ja kermasta syntyy herkullinen kiusaus.
Tarjoa porkkanaraasteen ja punajuurien kanssa.

Porokiusaus
annosta
yli 60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
450
Poronkäristyslihaa tai muuta luutonta lihaa ohuina siivuina
2
Peruna-sipulisekoitusta pakaste tai 1.5 kg raakoja perunoita kuorittuna ja siivuina
2
Ruokakermaa yhteensä 4 dl
100
Juustoraastetta
Suolaa, mustapippuria
Valmistusohje: 

Käytä perunana joko raakoja viipaloituja perunoita tai valmista peruna-sipulisuikaletta.

Lado voideltuun vuokaan ensin perunoita, mausteet ja sen päälle poronkäristyslihaa, mausteet ja päälle taas perunoita. Kaada kerma ja lopuksi juustoraaste.

Paista uunissa 220 astetta n.puolitoistatuntia. Voit ottaa virran pois päältä jo 50 minuutin kohdalla ja jättää vuokan uuniin jälkilämpöön kypsymään.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista