Etusivu Reseptit Possun poskia ja valkosipulipyrettä (L)

Possun poskia ja valkosipulipyrettä (L)

3.81818
Average: 3.8 (33 votes)
annosta
yli 2 h
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
possun posket:
12
possun poskea (kysy rohkeasti kaupan lihatiskiltä saatavuus)
1 porkkana
1 iso sipuli
2 oksaa tuoretta timjamia tai 1 tl kuivattua timjamia
5 mustapippuria
2
Knorr Fond "du Chef" liha-annosfondia
valkosipulipyree:
3 valkosipulia
2.5
Flora Ruoka laktoositon 15%
1
suolaa
1
Creme Bonjour Voi & Rypsiöljyä hieno merisuola
Kastike:
1
Knorr Steak Sauce
Valmistusohje: 

1. Pilko porkkana ja sipuli. Lämmitä uuni 125-celsiusasteeseen. Asettele poskipalat, sipulit ja porkkanat uunivuokaan tai pataan. Kaada ainesten päälle niin paljon vettä, että ne peittyvät. Lisää annosfondit, muutama oksa timjamia sekä pippurit. Hauduta uunissa 5-7 tuntia tai yön yli, peitä kannella tai foliolla. Nesteen tulisi poreilla kevyesti, mutta se ei saa kiehua koska nestettä saattaa haihtua silloin liikaa.


2. Kuori valkosipulit ja laita ne hetkeksi kattilaan  kiehuvaan veteen. Kaada vesi pois ja toista ryöppäys vielä kerran puhtaalla vedellä. Valuta valkosipulinkynnet ja kaada niiden päälle Flora ruoka. Kypsennä valkosipulit keittämällä niitä miedolla lämmöllä n. 15 min. Kun valkosipulit ovat pehmeitä niin voit ottaa ne pois nesteestä ja laittaa tehosekoittimeen. Lisää suola ja 0,5 dl keitinnestettä sekä rasva. Jos pyree ei soseudu lisää nestettä ruokalusikka kerrallaan kunne pyree on sileää. Pyöritä pyrettä tehosekoittimessa vielä pari minuuttia, jotta siitä tulee ilmavaa.


3. Kuumenna Knorr paistikastike. Jos kastike on liian paksua, voit keventää sitä hieman poskien haudutusliemellä. Tarjoile posket pyreen ja kastikkeen kanssa. Lisukkeeksi sopivat loistavasti esimerkiksi höyrytetyt kasvikset.


vaativa
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista