Etusivu Reseptit Possun sisäfileepihvit sieniriisillä (G)

Possun sisäfileepihvit sieniriisillä (G)

3.8
Average: 3.8 (15 votes)
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
700
HK Viljapossun sisäfileetä
0.3
suolaa
0.2
rouhittua mustapippuria
1
sipulia
2
valkosipulinkynttä
100
herkkusieniä
3
pitkäjyväistä riisiä
6
vettä
1
Knorr Kanaliemikuutiota
1 ps Knorr 3 Pippurin kastiketta 220 ml
paistamiseen:
2
Flora Culinessea
Valmistusohje: 

Poista sisäfileestä kalvot ja leikkaa filee 3 cm:n paksuisiksi pihveiksi. Painele pihvejä ohuemmiksi kämmenellä. Anna pihvien levätä huoneenlämmössä sieniriisin valmistamisen ajan. Kuori ja leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi. Hienonna valkosipuli ja lohko herkkusienet. Ruskista sienet kevyesti kattilassa Flora Culinessessa ja siirrä sienet sivuun. Kuullota tämän jalkeen kattilassa sipuli ja valkosipuli – lisää tarvittaessa rasvaa. Lisää riisi kattilaan ja jatka kuulottamista minuutti. Lisää vesi ja liemikuutio ja kuumenna kiehuvaksi. Sekoita ja anna riisin kypsyä miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia. (Varmista riisin keittoaika pakkauksesta.) Sekoita riisin joukkoon ruskistetut herkkusienet. Kuumenna Flora Culinessea paistinpannulla ja paista pihvit molemmin puolin kypsiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Lämmitä kastike pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoa pihvit, sieniriisi ja kuuma kastike raikkaan salaatin kanssa.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista