Etusivu Reseptit Punainen linssipiirakka

Punainen linssipiirakka

4.3
Average: 4.3 (20 votes)

Ruokaisa piirakka maistuu salaatin kera. Kaksi pohjavaihtoehtoa.

yli 60 min
Raaka-aineet: 
Terveyspohja:
1
karkeita ruisjauhoja
1.5
vehnäjauhoja
1.5
raejuustoa
25
margariinia
Herkkupohja:
75
margariinia
1
vehnäjauhoja
2
emmentalraastetta
Täyte:
2.5
punaisia linssejä
200
murennettua fetaa
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
3
tomaattisosetta
4
kananmunaa
1
suolaa
1
mustapippuria
1
maustamatonta jogurttia, kermaviiliä tai kookoskermaa
yrttejä maun mukaan ( persilja, korianteri, rakuuna, oregano sopivat yksin tai yhdistelminä)
mustia oliiveja tai kirsikkatomaatteja koristeeksi
Valmistusohje: 

Terveellinen pohja:

Nypi pohjan aineet tasaiseksi. Anna levätä jääkaapissa 30 min ja painele vuoan pohjalle. Esipaista pohjaa 200 ast, 15 min.


Herkkupohja:

Sekoita aineet ja painele vuoan pohjalle.


Täyte:

Keitä linssit kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ylimääräinen vesi pois. Kuullota sipulit ja sekoita ne muiden ainesten kanssa linssien joukkoon. Voit koristella piirakan makusi mukaan oliiveilla tai kirsikkatomaateilla tms. Paista 200 ast, 30-40 min.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista