Etusivu Reseptit Punajuuri-jauhelihakastike

Punajuuri-jauhelihakastike

4.035715
Average: 4 (28 votes)

Punajuuri tuo värikkään lisän perinteiseen jauhelihakastikkeeseen!

annosta
Alle 30 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
4
punajuurta
1
sipulia
1
Becel Juokseva kasviöljyvalmistetta
300
HK Naudan paistijauhelihaa
3
vettä
1
Knorr Fond "du Chef" Naudanliha-annosfondi
1
sitruunapippuria
1
meiramia
2.5
Flora Kevyt Ruoka 7%
3
Maizena ruskeaa suurustetta
Valmistusohje: 

Näin valmistat punajuuri-jauhelihakastikkeen:


  1. Pese ja kuori punajuuret.

  2. Raasta ne karkealla terällä monitoimikoneessa. Hienonna sipuli.

  3. Paista punajuuriraastetta ja sipulikuutioita hetki rasvassa.

  4. Lisää jauheliha ja paista vielä 5 minuuttia.

  5. Lisää vesi, annosfondi ja mausteet.

  6. Lisää lopuksi Flora Kevyt Ruoka ja suuruste.

  7. Anna kiehua minuutin ajan koko ajan sekoittaen.

Tarjoa kastike esimerkiksi keitettyjen perunoiden, salaatin ja ruisleivän & Becel-margariinin kanssa.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista