Etusivu Reseptit Punajuuri-porkkana-jauhelihavuoka (G,♥)

Punajuuri-porkkana-jauhelihavuoka (G,♥)

4
Average: 4 (10 votes)
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
350
HK jauhelihaa
100
pakastettuja sipulikuutioita
0.5
Becel Juokseva kasviöljyvalmistetta
2
pizzamaustetta
1
pippurisekoitusta
0.5
chilijauhetta
400
punajuurta
3
porkkanaa
2
täysjyväriisiä
4
vettä
2.5
Flora kevyt ruoka 7%
1.5
Knorr Vasikkafondia
voiteluun:
1
Becel Juokseva kasviöljyvalmistetta
Valmistusohje: 

Ruskista jauheliha ja sipulikuutiot paistinpannulla Juoksevassa Becelissä. Mausta seos pizzamausteella, pippurisekoituksella ja chilijauheella. Kuori punajuuret ja porkkanat ja raasta ne ohuiksi suikaleiksi. Sekoita kasvissuikaleet keskenään ja lisää riisi ja jauhelihaseos. Laita seos Juoksevalla Becelillä voideltuun uunivuokaan. Sekoita Flora Kevyt, vesi ja liemitiiviste keskenään. Kaada liemi uunivuokaan. Kypsennä vuokaa uunissa 170 °C:n lämpötilassa noin 1 tunti. Tarjoa salaatin kanssa. Idea! Porkkanat ja punajuuret voi hyvin raastaa monitoimikoneen karkealla raastinterällä.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista