Etusivu Reseptit Punajuuri-vuohenjuustosalaatti

Punajuuri-vuohenjuustosalaatti

3.875
Average: 3.9 (32 votes)

Värikäs punajuuri-vuohenjuustosalaatti saa lisämakua tuorejuustosta valmistetusta kastikkeesta!

annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
4 isohkoa punajuurta
400
vuohenjuustoa
0.5 kurkkua
1
pinjansiemeniä
1
lehtisalaattia
1 punasipuli
1
tummaa balsamicoa
1
sokeria
3
oliiviöljyä
mustapippuria
suolaa
KASTIKE:
200
Crème Bonjour Mustapippuri-Tilli tuorejuustoa
0.5
Flora Ruoka 15%
1
silputtua lehtipersiljaa
mustapippuria
suolaa
Valmistusohje: 

Näin valmistat punajuuri-vuohenjuustosalaatin:


  1. Paahda punajuuria kuorineen kokonaisina 170-asteisessa uunissa 40minuuttia. Anna jäähtyä ja kuori punajuuret. Leikkaa lohkoiksi.

  2. Pilko kurkku ja punasipuli haluamallasi tavalla.

  3. Paahda pinjansiemenet paistinpannulla kauniin ruskeiksi.

  4. Laita kulhoon balsamico, sokeri, oliiviöljy sekä mausteet ja sekoita hyvin.

  5. Pyörittele pesty lehtisalaatti kulhossa balsamicoliemessä. Lisää kulhoon punajuuret, kurkku ja sipuli.

  6. Asettele esille ja revi vuohenjuustosta päälle paloja.

  7. Viimeistele annos ripottelemalla päälle pinjansiemeniä.

KASTIKE:


Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään ja tarjoile salaatin seurana.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista