Etusivu Reseptit Punajuuririsotto (G,K)

Punajuuririsotto (G,K)

3.5
Average: 3.5 (6 votes)
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
2
punajuurta
7
vettä
2
Knorr Kasvisliemikuutiota
2.5
Flora ruoka 15 %
1
sipulia
4
risottoriisiä
1
Flora Culinessea
50
rucola -salaattia
Valmistusohje: 

Keitä punajuuret kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Kaada keitinvesi pois. Kuori ja paloittele jäähtyneet punajuuret. Kuumenna vesi, liemikuutiot ja Flora ruoka kattilassa. Kuullota hienonnettu sipuli ja riisi Flora Culinessessa paistokasarissa. Lisää pannuun puolet liemestä ja keitä hiljalleen kunnes puolet nesteestä on imeytynyt riisin. Lisää punajuuret ja loput nesteestä ja keitä kunnes riisi on kypsää. Lisää tarvittaessa vettä. Lisää joukkoon revitty rucola. Tarjoa paistetun kirjolohen ja raikkaan salaatin kanssa.


Idea! Raasta risoton joukkoon parmesaania juuri ennen tarjoilua.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista