Etusivu Reseptit Puolukkahyytelö (G,L)

Puolukkahyytelö (G,L)

3
Average: 3 (2 votes)
annosta
Alle 30 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
2
puolukkahilloa
1
puolukkamehua
4
liivatelehteä
1
sitruunan mehua
Valmistusohje: 

Liota liivatelehdet kylmässä vedessä noin 5 minuuttia. Lämmitä puolukkahillo ja puolukkamehua kattilassa. Puserra liotetut liivatelehdet ja anna niiden sulaa hilloon. Kastele vuoka ja kaada sekoitus vuokaan. Vie kylmään vähintään 3 tunniksi. Kasta vuoka kuumaan veteen ennen hyytelön kumoamista. Leikkaa hyytelöstä halutun muotoisia paloja. Tarjoa esimerkiksi graavilihan tai riistaruokien kanssa.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista