Etusivu Reseptit Puolukkainen karjalanpaisti (G,L,♥)

Puolukkainen karjalanpaisti (G,L,♥)

4.29032
Average: 4.3 (31 votes)

Karjalanpaisti saa herkullista hapokkuutta puolukoista! Aitoa lihan makua paistiin tuo Knorr Fond "du Chef" naudanlihafondi. Voit käyttää karjalanpaistissa porsaan sisäpaistin lisäksi naudan paahtopaistia. Resepti sisältää noin kuusi annosta.

Karjalanpaisti
annosta
yli 2 h
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
250
porsaan sisäpaistia
0.3
Naudan paahtopaistia
1.5
Flora Kulta juoksevaa
1
sipulia
300
lanttua
250
porkkanoita
3
laakerinlehteä
0.5
kokonaista mustapippuria
10
kokonaista maustepippuria
1
rosmariinia
1.5
puolukoita
4.5
vettä
1
Knorr fond "du Chef" Naudanliha-annosfondi
Valmistusohje: 

Näin valmistat puolukkaisen karjalanpaistin:


  1. Paloittele lihat ja ruskista ne paistinpannulla rasvassa.

  2. Lohko sipuli, kuori ja paloittele lanttu sekä porkkanat.

  3. Laita lihapalat, kasvikset, laakerinlehdet, pippurit ja rosmariini uunivuokaan. Ripottele päälle puolukat.

  4. Kuumenna pannulla vesi ja lisää siihen annosfondi, näin saat talteen lihan paistamisessa syntyneiden makuaineet. Kun annosfondi on sulanut kaada neste vuokaan.

  5. Paista uunin alatasolla 175 °C:n lämpötilassa 1,5 tuntia.

  6. Kääntele lihoja kypsentämisen loppuvaiheessa.  

keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista