Etusivu Reseptit Pyttipannu metsäsienistä

Pyttipannu metsäsienistä

3.954545
Average: 4 (44 votes)

Pyttipannu on helppo ja nopea arkiruoka tai sunnuntain maistuva suolapala. Pyttipannu saa makua kauden metsäsienistä sekä palvatusta possunkyljestä ja sen mehevöittää Flora Ruoka Pekoni & Sipuli. Pyttipannu koristellaan tuoreella persiljalla ja tarjoillaan tuoreen leivän kera. 

pyttipannu
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
300
perunoita
1 sipuli
500
metsäsieniä (esim. kantarelli, suppilovahvero tai herkkutatti)
1
Flora Kokin salaisuus
200
palvattua possunkylkeä
1
Flora Ruoka Pekoni&Sipuli
1
suolaa
1
persiljaa hienonnettuna
Valmistusohje: 

Keitä perunat kypsiksi ja leikkaa ne kuutioiksi. Hienonna sipulit ja revi sienet pieneksi. Laita sipulit ja sienet pannulle ja kypsennä kunnes neste on haihtunut. Lisää rasva ja kuutioitu possunkylki sekä perunat. Paista kauniin värisiksi. Lisää Flora Ruoka ja suola. Keitä noin viisi minuuttia ja lisää persilja. Tarjoile pyttipannu heti tuoreen leivän kera.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista