Etusivu Reseptit Raparperi-toscakakku

Raparperi-toscakakku

4.2
Average: 4.2 (40 votes)

Raparperi on Suomen aliarvostetuin raaka-aine, halpa ja muuntautumiskykyinen, tee loppusadosta hilloa tai mehua.

annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
3
kananmuna
2.25
sokeria
3.75
vehnäjauhoja
2
leivinjauhetta
2
kanelia
1
kardemummaa
150
Crème Bonjour normaalisuolainen
300
raparperia
0.5
fariinisokeria
75
Flora Kulta, margariini
3
mantelilastuja
1.5
sokeria
2
Flora Kuohua
1.5
vehnäjauhoja
2
Flora Kuohua
Valmistusohje: 
  1. Vuoraa irtopohjavuoan (halk. n. 24 cm) pohja leivinpaperilla (voit käyttää myös pikkuvuokia, kuten kuvassa). Voitele vuoan reunat.

  2. Paloittele raparperi ja sekoita sen joukkoon fariinisokeri. Anna maustua.

  3. Vaahdota munat ja sokeri.

  4. Lisää sulatettu rasva.

  5. Lisää kuivat aineet varovasti nostellen.

  6. Kaada taikina vuokaan. Ripottele päälle raparperit

  7. Paista 175 °C:ssa n. 25 min.

  8. Valmista tällä välin kuorrutus. Mittaa kaikki kuorrutteen ainekset kattilaan ja sekoita. Kuumenna koko ajan hämmentäen, kunnes seos kiehahtaa.

  9. Puolita kakkupohja ja levitä pinnalle täytettä ja vaahdotettua Flora Kuohua.

  10. Koristele pinta vaahdolla mantelikuorrutuksella ja tomusokerilla.

vaativa
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista