Etusivu Reseptit Riistapata juuresten ja sienten kanssa

Riistapata juuresten ja sienten kanssa

3.923075
Average: 3.9 (13 votes)
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
400
riistalihan suikaleita
2
porkkanaa
1 palsternakkaa
1
sipulia
1
valkosipulinkynttä
300
kantarelleja
2.5
Flora kuohua
2
Knorr Sipulifondia
2.5
crème fraichea
1
rouhittua mustapippuria
paistamiseen:
2
Flora Culinessea
Valmistusohje: 

Kuori porkkanat, palsternakka, sipuli ja valkosipuli. Leikkaa sipuli lohkoiksi ja hienonna valkosipuli. Kuutioi palsternakka noin 1 cm kuutioiksi, suikaloi porkkanat ja leikkaa sienet neljään osaan. Lämmitä pata ja lisää siihen hiukan Flora Culinessea. Ruskista liha kauniin kullanruskeaksi padassa ja nosta sen jälkeen lautaselle. Lisää taas hiukan Flora Culinessea ja ruskista juurekset, sipuli ja sienet kullanruskeiksi. Kaada liha takaisin pataan, lisää Flora kuohu, créme fraiche ja fondi. Mausta mustapippurilla ja tarvittaessa suolalla. Anna hautua 10-15 minuuttia, kunnes juurekset ovat pehmenneet. Tarjoa perunamuhennoksen, vehnänjyvien, bulgurin tai tumman riisin, puolukkasurvoksen ja salaatin kanssa.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista