Etusivu Reseptit Rocky road-mutakakku

Rocky road-mutakakku

4.35294
Average: 4.4 (34 votes)

Herkullinen mutakakku saa seurakseen pähkinöitä ja vaahtokarkkeja!

annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
150
Flora normaalisuolainen margariinia
2
munaa
2
hienosokeria
1.5
vehnäjauhoa
1
vaniljasokeria
1
leivinjauhetta
1
kaakaojauhetta
0.5
pähkinärouhetta
1
mantelirouhetta
1
pieniä vaahtokarkkeja
0.5
suklaanappeja
Valmistusohje: 

Sulata margariini ja anna sen jäähtyä. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita vehnäjauho, vaniljasokeri, leivinjauhe ja kaakaojauhe keskenään kulhossa. Siivilöi jauhoseos munavaahtoon ja sekoita taikina varovaisesti tasaiseksi. Lisää joukkoon sulatettu margariini. Sekoita taikinan joukkoon lähes kaikki rouhitut pähkinät ja mantelit sekä vaahtokarkit ja suklaanapit. Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun irtopohjavuokaan (halkaisija 24 cm). Ripottele päälle loput pähkinät, mantelit, vaahtokarkit ja suklaat. Paista mutakakkua uunin keskitasolla 175-asteessa 14–15 minuuttia. Jos et halua tahmeaa kakkua, jatka paistamista 3–4 minuuttia pidempään. Tarjoa jäähtyneen mutakakun kera esimerkiksi Ingman Suklainen rouhe -jäätelöä.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista