Etusivu Reseptit Rukiiset silakkapihvit juuressoseella

Rukiiset silakkapihvit juuressoseella

4.454545
Average: 4.5 (11 votes)

Ruisjauhoissa pyöritellyt silakkapihvit maistuvat etenkin juuresoseen kanssa!

annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
500
silakkafileitä
0.5
Flora Kevyt Ruoka 7%
1
kananmunan valkuaista
1
ruisjauhoja
1
suolaa
1
valkopippuria
2
tilliä
3
Becel Juokseva kasviöljyvalmiste
Lisäksi:
5
uuniperunaa (esim. Rosamunda)
1
kyssäkaalia
2
porkkanaa
0.5
Knorr Fond "Du Chef" Kasvisannosfondi
1
Flora Kevyt Ruoka 7%
1
ruohosipulia
0.5
valkopippuria
Valmistusohje: 

Näin valmistat rukiiset silakkapihvit juuressoseella:


  1. Sekoita Flora Ruokaan kananmunanvalkuainen.

  2. Yhdistä suola ja valkopippuri ruisjauhoihin.

  3. Kasta silakkafileet munaliemeen ja leivitä sen jälkeen ruisjauhoissa.

  4. Laita fileet nahkapuoli alaspäin ja ripottele puolelle fileistä runsaasti tuoretta tillisilppua.

  5. Laita toiset fileet tillillä maustettujen fileiden päälle ja paista pihvejä pannulla Becel Juoksevassa noin 4 minuuttia molemmin puolin.

  6. Voit paistaa silakkapihvit myös uunissa 250°C:n lämpötilassa noin 10 minuuttia.

  7. Kuori ja paloittele perunat, kyssäkaali ja porkkanat.

  8. Keitä kasvikset kypsiksi kasvisannosfondilla maustetussa vedessä.

  9. Valuta keitinvesi talteen.

  10. Soseuta juurekset ja notkista Flora Ruoalla ja keitinvedellä.

  11. Mausta hienonnetulla ruohosipulilla ja tarvittaessa pippurilla.

keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista