Etusivu Reseptit Ruokaisa juusto-tomaattipiirakka (K)

Ruokaisa juusto-tomaattipiirakka (K)

4.291665
Average: 4.3 (24 votes)

Ruokaisasta juusto-tomaattipiirakasta saa loistavan aterian tarjoilemalla sen lisänä esimerkiksi salaattia!

annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
150 grammaa Flora laktoositon margariinia
3.5
vehnäjauhoja
1
suolaa
3
kylmää vettä
1
Flora Culinesse juoksevaa
250 grammaa voimakasta juustoa
2
raejuustoa
2
Crème Bonjour Juusto maustettua ruokakermaa
1 kananmuna
1
valkopippuria
¼ puntti ruohosipulia
2 tomaattia tai kourallinen kirsikkatomaatteja
Valmistusohje: 

Näin valmistat ruokaisan juusto-tomaattipiirakan:


POHJA:


  1. Kuutioi margariini ja nypi sekaan jauhot sekä suola. Lisää lopuksi vesi ja muotoile taikinaksi. Anna taikinan vetäytyä jääkaapissa 30 minuuttia.

  2. Voitele iso piirakkavuoka tai useampi pieni annosvuoka Flora juoksevalla. 

  3. Kauli taikina ja levitä se vuokaan. Pistele pintaan reikiä haarukalla ja esipaista 10 min. 200 asteessa.

TÄYTE:


  1. Raasta juusto ja viipaloi tomaatit. 

  2. Riko kananmuna kulhoon, lisää sekaan ruokakerma ja vatkaa kevyesti sekaisin. 

  3. Silppua sekaan ruohosipuli ja lisää valkopippuri sekä juustot. Sekoita. Valuta seos esipaistetun piirakkapohjan päälle. 

  4. Asettele tomaattiviipaleet seoksen päälle.

  5. Paista piirakkaa uunissa 200° noin puoli tuntia.

helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista