Etusivu Reseptit Ruokaisa kaali-sipulikeitto (K)

Ruokaisa kaali-sipulikeitto (K)

3
Average: 3 (11 votes)
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
500
keräkaalia
2 porkkanaa
2 keltasipulia
3
rypsiöljyä
2
Flora Kulta juoksevaa
½ Knorr Fond ”du Chef” Kasvisannosfondi
3
punaviinietikkaa
1
vettä
½ puntti tuoretta lehtipersiljaa silputtuna
1
kuivattua meiramia
1
Knorr Ranskalainen Sipulikeitto keittoainekset
suolaa, mustapippuria
Valmistusohje: 

Pilko kaali, sipulit ja porkkanat.


Kuumenna kasarissa tai kattilassa rypsiöljy ja Flora juokseva. Kuullota kasvikset öljy-rasvaseoksessa. Lisää etikka, puolet vedestä sekä puolikas kasvisannosfondi. Pienennä lämpöä ja anna hautua liedellä noin 30 minuuttia.


Lisää sitten loput vedet ja sipulikeittoainekset. Anna kiehua hiljalleen välillä sekoittaen noin kymmenen minuuttia.


Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa sekä mustapippuria. Lisää lopuksi yrtit. Tarjoile.


VINKKI! Crème Bonjour Cuisine Valkosipuli ja yrtit sopii hyvin tarjoiltavaksi keiton kanssa.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista