Etusivu Reseptit Sadonkorjuupiirakka

Sadonkorjuupiirakka

4.23077
Average: 4.2 (39 votes)

Lämmin kasvispiirakka on täynnä sadonkorjuun maukkaita antimia. Kasvispiirakan pohja saa makua Crème Bonjour Cuisine Sipulisekoituksesta. Kasvikset paistetaan kevyesti pannulla ja kaadetaan Flora Ruoka-seoksen kanssa piirakan päälle. Kasvispiirakka maistuu parhaimmalta hieman levänneenä, mutta lämpimänä.

kasvispiirakka
annosta
yli 60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
Pohja:
100
Flora&Voi normaalisuolainen
2
vehnäjauhoja
2
Crème Bonjour Cuisine Sipulisekoitus
1
suolaa
Täyte:
3 porkkanaa
3 keltasipulia
1 valkosipulinkynsi
2 keitettyä perunaa
suolaa, pippuria
2 kananmunaa
2
Flora Ruoka 15%
2
juustoraastetta
Valmistusohje: 

Aloita kasvispiirakan valmistus leipomalla piirakkapohja. Nypi voi ja jauhot murumaiseksi. Lisää Crème Bonjour Cuisine Sipulisekoitus ja suola. Painele taikinaa, kunnes aineet ovat sekoittuneet keskenään. Peittele taikina kelmulla ja laita kylmään muutamaksi tunniksi. Painele taikina voideltuun piirakkavuokaan (halkaisija 27 cm).


Valmista kasvispiirakan täyte. Raasta porkkanat ja hienonna sipulit sekä perunat. Kuullota sipulit ja perunat pannulla. Lisää porkkanaraaste ja anna hautua muutama minuutti. Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla. Lisää täyte piirakkavuokaan pohjan päälle. Sekoita kananmuna, Flora Ruoka ja juustoraaste keskenään. Kaada seos täytteen päälle. Paista kasvispiirakka 200 asteisessa uunissa 20-30 minuuttia.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista