Etusivu Reseptit Sadonkorjuusalaatti

Sadonkorjuusalaatti

4
Average: 4 (14 votes)

Tämä ruokaisa sadonkorjuusalaatti sopii mainiosti myös suurempaan nälkään!

annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
4 kananmunaa
12 perunaa
1 punasipuli
20 neulapapua
0.5
kapriksia
200
ylikypsää possunkylkeä
tammenlehtisalaattia
lollo rossoa
rucolaa
KASTIKE
100
Crème Bonjour Yrttitarha tuorejuustoa
100
Hellmann’s Real majoneesia
1
Maille Dijon Original sinappia
Valmistusohje: 

Keitä perunat kypsiksi ja jätä jäähtymään. Keitä myös kananmunat ja neulapavut. Muista jäähdyttää pavut nopeasti. Kuori ja viipaloi punasipulit. Huuhtele salaattien lehdet, valuta ja kuivaa esimerkiksi talouspaperin avulla. Levitä salaatinlehdet tarjoiluvadille pediksi. Lohko päälle kuorittuja perunoita ja kananmunat, lisää sipulit, kaprikset, neulapavut sekä kuutioitu possunkylki. Sekoita kastikkeen ainekset tasaiseksi ja tarjoile erillisessä kipossa.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista