Etusivu Reseptit Savoijinkääryleet (G,K)

Savoijinkääryleet (G,K)

4.333335
Average: 4.3 (21 votes)

Savoijinkääryleet kätkevät sisäänsä kasviksia, sieniä ja tuorejuustoa!

Savoijinkääryleet
annosta
yli 60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
1
savoijinkaalia
1.5
vettä
1
suolaa
Täyte:
2
sipulia
1
purjosipulia
4
valkosipulinkynttä
200
sieniä
1
porkkanaa
1
kesäkurpitsaa
0.3
oliiviöljyä
1.5
Knorr Fond "du Chef" Kasvisannosfondi
0.5
yrttisuolaa
0.5
viherpippuria
2
basilikaa
200
Crème Bonjour Kreikkalainen Valkosipuli tuorejuustoa
1
kananmunaa
1
Maizena maissitärkkelystä
Pinnalle:
2
Flora Culinesse juoksevaa
2
hunajaa
Valmistusohje: 

Näin valmistat savoijinkääryleet:


  1. Keitä kokonainen savoijinkaali lähes kypsäksi kiehuvassa, suolalla maustetussa vedessä.

  2. Irrota suuret lehdet sitä mukaa, kun ne kypsyvät. Yhdestä kaalista tulee noin 10 käärylettä, riippuen kaalin koosta.

  3. Jätä pienet lehdet täytteeseen. Silppua savoijinkaalin pienet lehdet.

  4. Kuori ja silppua sipulit.

  5. Hienonna pesty purjo, kuoritut valkosipulinkynnet ja sienet.

  6. Raasta porkkana ja kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi.

  7. Kuumenna öljy paistinpannussa.

  8. Pehmitä öljyssä hienonnetut sipulit, porkkanaraaste ja kesäkurpitsaraaste.

  9. Lisää annosfondi ja tuorejuusto ja anna kiehua hetki.

  10. Sekoita sipulit, kasvikset, sienet ja mausteet keskenään.

  11. Lisää täytteeseen kananmuna ja maissitärkkelys.

  12. Jaa täyte isoille kaalinlehdille ja kiedo lehdet kääryleiksi.

  13. Aseta kääryleet voideltuun uunivuokaan.

  14. Kiehauta rasva ja hunaja keskenään.

  15. Valuta seos kääryleiden päälle.

  16. Kypsennä 180 °C:n lämpötilassa noin tunnin ajan.

keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista