Etusivu Reseptit Savustettua kananrintaa

Savustettua kananrintaa

4.31915
Average: 4.3 (47 votes)

Savustettu kananrinta saa makua mustasta teestä. Savustettu kana valmistetaan wokkipannussa foliossa ja paistetaan lopuksi pannulla kypsäksi. Savustettu kana maistuu herkulliselta raikkaan salaatin kera.

Katso myös video teellä savustamisesta!

savustettu kana
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
1 Knorr kanaliemikuutio
0.5
vettä
500
Kariniemen Kananpojan rintafilee
2
Lipton Rich Earl Grey mustaa teetä
0.5
jasminriisiä
0.5
ruokosokeria
3 tähtianista
1
mustapippuria
Valmistusohje: 

Valmista kanaliemi sekoittamalla kanaliemikuutio keitettyyn veteen. Upota kanan rintafileet jäähdytettyyn kanaliemeen viideksi minuutiksi ja kuivaa hyvin. Hauduta teetä kuumassa vedessä noin kolme minuuttia. Laita wokkipannun pohjalle folio. Sekoita hautunut tee, jasminriisi, ruokosokeri ja mausteet. Laita seos wokkiin folion päälle. Kuumenna kunnes wokkipannu alkaa savuta. Laita toinen pala foliota riisiseoksen päälle. Lisää rintafileet folion päälle. Laita kansi päälle, käännä liesi keskilämmölle ja anna kanan savustua kymmenen minuuttia. Paista rintafileet vielä pannulla kypsäksi savustuksen jälkeen. Tarjoile savustettu kana raikkaan salaatin kera.


Katso videolta, kuinka teellä savustettu kananrinta valmistetaan.



keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista