Etusivu Reseptit Sieni-kasvislasagne (K)

Sieni-kasvislasagne (K)

4.17647
Average: 4.2 (17 votes)

Sieni-kasvislasagnen sieniä voi vaihdella sesongin ja omien mieltymysten mukaan!

annosta
yli 60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
200
lasagnelevyjä
Kastike:
300
sieniä
0.5
oliiviöljyä
5
Crème Bonjour Cuisine Sipulisekoitus
5
maitoa
0.5
vehnäjauhoja
1
suolaa
0.5
valkopippuria
Kastike:
1
paprikaa
1
oliiviöljyä
200
pakastettua parsakaalia
0.5
purjosipulia
400
tomaattimurskaa
1.5
vettä
3
ketsuppia
2.5
Knorr Fond ”du Chef” Kasvisannosfondi
2
timjamia
Voiteluun:
1
oliiviöljyä
2
valkosipulinkynttä
Pinnalle:
2
juustoraastetta
Valmistusohje: 

Näin valmistat sieni-kasvislasagnen:


  1. Paista viipaloidut sienet (kantarelit, tatit tai herkkusienet) kattilassa.

  2. Lisää Crème Bonjour Cuisine.

  3. Sekoita maito ja vehnäjauhot huolellisesti kulhossa ja lisää joukkoon.

  4. Kuumenna kastike kiehuvaksi samalla sekoittaen. Keitä hiljalleen muutama minuutti.

  5. Mausta kastike suolalla ja valkopippurilla. Siirrä sienikastike sivuun.

  6. Paloittele paprika.

  7. Kuumenna öljy paistokasarissa ja kuullota siinä parsakaali ja paprika.

  8. Suikaloi puhdistettu purjo.

  9. Lisää purjo, tomaattimurska, vesi, ketsuppi, annosfondi ja timjami. Kiehauta tomaattikastike.

  10. Mittaa öljy uunivuokaan ja purista joukkoon valkosipuli.

  11. Voitele vuoka valkosipuliseoksella.

  12. Laita vuokaan kerroksittain lasagnelevyjä, sienikastiketta ja tomaattikastiketta. Aloita ja lopeta sienikastikkeella.

  13. Ripottele pinnalle juustoraaste.

  14. Paista 175 °C lämpötilassa noin tunti.

  15. Anna vetäytyä 15 minuuttia ennen tarjoilua.

keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista