X
EtusivuReseptitSieni-pekonipasta

Sieni-pekonipasta

4.23077
Keskiarvo: 4.2 (13 arviota)
annosta
Alle 30 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
400
tuorepastaa
1
Flora Culinesse Juoksevaa
200
pekonia
200
herkkusieniä
½ sipuli
2 valkosipulin kynttä hienonnettuna
100
Crème Bonjour Kanttarelli tuorejuusto
2.5
Flora Ruoka laktoositon 15%
Suolaa
Pippuria
parmesaania
Valmistusohje: 

1 . Ruskista pekoni. Noin puolessavälissä paistoa voit lisätä pekonin sekaan murskatun valkosipulin, hienonnetun sipulin ja viipaloidut sienet. Lisää lopuksi Flora ruoka ja tuorejuusto. Kiehauta, mausta suolalla ja pippurilla. Anna hautua miedolla lämmöllä noin 15 min, että maut tasoittuvat.


2.  Keitä pasta kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Ota n. 0,2 dl keitinvettä talteen. Kaada pasta säleikköön ja valuta vesi pois. Kaada pasta takaisin kattilaan ja lisää sinne myös keitinvesi. Tarjoile pasta kastikkeen seurana ja koristele parmesaanilastuilla.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista