Etusivu Reseptit Sienikeitto pekonilla ja persiljaöljyllä

Sienikeitto pekonilla ja persiljaöljyllä

3.875
Average: 3.9 (40 votes)
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
0.5
sieniä (kantarelleja, tatteja tai herkkusieniä)
2
Becel Juokseva kasviöljyvalmistetta
1
sipulia
2
Knorr Fond "Du Chef" Kana-annosfondi
1
vettä
4
persiljasilppua
1
extra vergine oliiviöljyä
1
suolaa
0.5
valkopippuria
40
HK Amerikan pekonia
3
Maizena vaaleaa suurustetta
2.5
Flora kevyt ruoka 7 %
2
sitruunan mehua
Valmistusohje: 

Puhdista, huuhtele ja viipaloi sienet. Suikaloi pekoni. Ota muutama sieni syrjään koristeeksi. Kaada rasva kattilaan, kuumenna ja kuullota sienet kevyesti. Lisää sipulit, kuullota vielä noin minuutti. Lisää vesi ja Knorr FOND ”DU CHEF”, anna keiton porista hiljalleen n. 10 minuuttia. Sekoita persilja ja öljy vihreäksi, tasaiseksi seokseksi sauvasekoittimella. Tarkista suola, mausta pippurilla. Ruskista pekoni kullanruskeaksi pienessä pannussa sivuun siirrettyjen sienten kanssa. Suurusta Maizena Vaalealla suurusteella, kunnes se tuntuu täyteläiseltä. Lisää Flora Ruoka. Lisää tarvittaessa sitruunamehua, suolaa ja pippuria. Tarjoa persiljaöljy sekä pekoni-sieniseos keiton lisukkeena.


Vinkki! Keiton seuraksi sopii täysjyväsämpylät tai vaalea leipä.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista