Etusivu Reseptit Sienipasteijat (K)

Sienipasteijat (K)

3
Average: 3 (2 votes)
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
1
sipulia
150
sieniä
2
Flora Culinessea
1
sokeria
1
meiramia
100
Crème Bonjour Kantarellia
400
lehtitaikinaa (pakaste)
1
kananmunaa
Valmistusohje: 

Hienonna sipuli ja paloittele sienet (esim. kantarellit tai herkkusienet). Kuullota sieni-sipulisilppu Flora Culinessessa. Mausta sokerilla ja meiramilla ja siirrä jäähtymään. Sekoita täytteeseen tuorejuusto. Kauli sulanut lehtitaikina suorakaiteen muotoiseksi levyksi (n. 30 x 40cm). Leikkaa levy taikinapyörällä 12 neliöksi. Nosta täytettä jokaisen taikinaneliön keskellä, kostuta reunat vedellä ja käännä kolmioiksi. Sulje reunat huolellisesti haarukalla painellen. Voitele pasteijat munalla ja pistele muutamalla haarukanpistolla. Paista uunin keskitasolla 220 °C:n lämpötilassa 10-15 minuuttia.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista