Etusivu Reseptit Sienitäytteiset kesäkurpitsat (G,K)

Sienitäytteiset kesäkurpitsat (G,K)

3.5
Average: 3.5 (2 votes)
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
3
kesäkurpitsaa
täyte:
1
sipulia
400
kantarelleja
1
Flora Culinessea
200
Crème Bonjour Kantarellia
1
kirveliä
0.3
mustapippuria
0.3
suolaa
2
Maizena vaaleaa suurustetta
Valmistusohje: 

Halkaise kesäkurpitsat pituussuunnassa kahtia. Koverra sisus ja hienonna se veitsellä. Ruskista sipulikuutiot ja paloitellut sienet paistinpannulla Flora Culinessessa. Lisää kesäkurpitsoiden sisus. Anna kiehua, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut. Lisää tuorejuusto ja mausteet. Lisää suuruste ja anna kiehua minuutin ajan. Täytä kesäkurpitsoiden kolot kantarellimuhennoksella. Paista 200 °C:n lämpötilassa noin 20 minuuttia. Tarjoa täytetyt kesäkurpitsat salaatin kanssa.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista