Etusivu Reseptit Sinappilohi (G,L)

Sinappilohi (G,L)

3
Average: 3 (1 vote)
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
1
lohifileetä
1
suolaa
1
rouhittua mustapippuria
0.8
Turun Linnan Sinappia
voiteluun:
2
oliiviöljyä
Valmistusohje: 

Nypi ruodot lohifileestä ja leikkaa filee nahkoineen noin sentin viipaleiksi. Mausta palat suolalla ja pippurilla, voitele sinapilla ja siirrä ne öljyllä voideltuun uunivuokaan. Anna maustua 15 minuuttia. Kypsennä lohipalat uunigrillissä tai 250-asteisessa uunissa. Nauti kesäperunoiden ja kasvisten tai kesäisen pastasalaatin kanssa.


Vinkki! Kokeile lohen kastikkeeksi sinappimajoneesia tai sinappi-yrttikastiketta.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista