Etusivu Reseptit Sinappilohta Wretmanin tapaan (G,L)

Sinappilohta Wretmanin tapaan (G,L)

4.5
Average: 4.5 (14 votes)
annosta
24h+
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
liemi:
0.8
etikkaa
2
vettä
3
suolaa
Lisäksi:
400
lohifileetä
kastike:
3
Turun Sinappia
0.5
sokeria
1
rouhittua valkopippuria
0.5
oliiviöljyä
3
viinietikkaa
0.3
vettä
3
tillisilppua
Valmistusohje: 

Sekoita liemi. Leikkaa lohifilee ohuiksi, nahattomiksi viipaleiksi ja sekoita viipaleet liemeen. Anna maustua jääkaapissa 1-2 tuntia. Valuta hyvin. Mittaa kastikkeen aineet ilman tillisilppua tehosekoittajaan ja sekoita sileäksi. Lado lohiviipaleet purkkiin tai tarjoilulautaselle tillisilpun kanssa kerroksittain. Valuta kastike päälle. Peitä ja säilytä 1-2 vuorokautta jääkaapissa ennen tarjoilua. Nauti tilliperunoiden tai saaristolaisleivän kanssa.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista