Etusivu Reseptit Sinappimarinoitua possua ja täytettyä paprikaa grillistä (G)

Sinappimarinoitua possua ja täytettyä paprikaa grillistä (G)

3.833335
Average: 3.8 (12 votes)
annosta
yli 60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
n. 500 g porsaan kasleria
100
Turun Linnan Sinappia
4
valkosipulijauhetta
2
rypsiöljyä
4
hunajaa
1
suolaa
2
suippopaprikaa
1
riisiä
suolaa
0.5
persiljaa
200
Creme Bonjour Yrttitarha tuorejuustoa
Valmistusohje: 

1. Sekoita sinappi, valkosipulijauhe, öljy, suola ja hunaja keskenään. Leikkaa kaslerista n. 2cm paksuja pihvejä ja pyörittele ne madinadissa kauttaaltaan. Laita pihvit maustumaan jääkaappiin paskastepussissa tai tuorekelmulla peitetyssä kulhossa ainakin puoleksi tunniksi tai mielellään jopa yön yli.


2. Keitä riisi kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ylimääräinen vesi pois ja anna jäähtyä hetki. Sekoita riisi, tuorejuusto ja silputtu persilja keskenään. Leikkaa suippopaprika pituus suunnassa halki ja poista siemenet, mutta jätä kanta paikoilleen. Huuhtele paprika ja täytä riisi-tuorejuusto täytteellä.


3. Kuumenna grilli. Pyyhi pihveistä pois ylimääräinen marinadi ja painele niitä kevyesti. Laita pihvit ja paprikat samaan aikaan grilliin paistumaan. Kun paprikoihin on tullut hyvä väri niin voit nostaa ne miedompaan lämpöön hautumaan. Kypsennä pihvit molemmin puolin kunnes liha on täysin kypsää. Anna niiden vetäytyä n. 5 minuutiksi folion sisällä ja tarjoile täytettyjen paprikoiden kanssa.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista