Etusivu Reseptit Sinappinen uunilohi (G)

Sinappinen uunilohi (G)

4.4
Average: 4.4 (10 votes)

Valmista sinappinen uunilohi helposti ja vaivattomasti Crème Bonjour Cuisinen avulla. Uunilohen paistoaika on noin 30 minuuttia. Resepti sisältää kuusi annosta ja ne valmistuvat noin tunnissa. Sinappinen uunilohi valmistuu pienellä vaivalla ja maistuu herkulliselta esimerkiksi keitettyjen perunoiden kanssa!

Sinappinen uunilohi
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
0.8
kirjolohifileetä
1
sitruunapippuria
1
sipulia
1
suolakurkkua
1
hunajaa
2.5
Crème Bonjour Cuisine Valkosipuli & Yrtit
1
Turun Sinappia Mieto
voiteluun:
1
Flora Culinesse juoksevaa
Valmistusohje: 

Näin valmistat sinappisen uunilohen:


  1. Poista kalasta ruodot.

  2. Laita kalafilee voideltuun uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

  3. Ripottele kalan pinnalle sitruunapippuri.

  4. Hienonna sipuli ja leikkaa suolakurkku kuutioiksi.

  5. Sekoita Crème Bonjour Cuisine, sipuli, suolakurkku ja hunaja kulhossa.

  6. Levitä seos kalan päälle ja paista uunissa 200 °C lämpötilassa 30 minuuttia.

  7. Tarjoa sinappinen uunilohi esimerkiksi keitettyjen perunoiden ja raikkaan salaatin kanssa.

Idea! Laita uunivuokaan sitruunanlohkoja. Paahdetun sitruunan mehu maistuu loistavasti kalan kanssa.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista