Etusivu Reseptit Sipulinen jauhelihamureke

Sipulinen jauhelihamureke

3.8
Average: 3.8 (5 votes)

Jauhelihamureke saa makunsa sipulikeittoaineksista. Knorr Ranskalainen -keittoaineksilla saat helposti makua murekemassaan. Jauhelihamureke valmistuu kuin itsestään jo alle tunnissa! Resepti sisältää neljä annosta.

Jauhelihamureke
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
1
Knorr Ranskalainen sipulikeitto keittoainekset
2
kermaviiliä
0.5
korppujauhoja
1
kananmunaa
500
HK Naudan jauhelihaa
Valmistusohje: 

Näin valmistat sipulisen jauhelihamurekkeen:


  1. Sekoita sipulikeittoainekset, korppujauhot ja kermaviili keskenään.

  2. Lisää kananmuna ja jauheliha ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

  3. Muotoile taikinasta pitkulainen mureke. Laita se voideltuun uunivuokaan.

  4. Paista 200 °C:n lämpötilassa noin 40 minuuttia.

Idea! Voit valmistaa taikinasta myös lihapyöryköitä. Paista niitä 220 °C:n lämpötilassa 15-20 minuutttia.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista