Etusivu Reseptit Sisilialainen lihapulla

Sisilialainen lihapulla

4.216215
Average: 4.2 (37 votes)

Jauheliha on äärimmäisen monipuolista, jos sika-nauta alkaa tökkimään, niin kokeile lampaan- tai hirvenjauhelihaa, samat ohjeet toimii aina.

annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
350
naudanjauhelihaa
0.5
korppujauhoja
2
Créme Bonjour Cuisine paprika-chili
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
1
Flora Kulta juokseva
1
persiljaa
1 kananmuna
1
pecorinojuustoa
TOMAATTIKASTIKE:
2
Flora Kulta juokseva
4 tomaattia lohkoina
2 valkosipulin kynttä
1 sipuli
0.5
rosmariinia
1
basilikaa
chiliä
1
tomaattipuretta
1
marsalaviiniä tai omenamehua
1
sokeria
Valmistusohje: 

1. Kuullota rasvassa tomaatit, valkosipuli, sipuli, mausteet ja tomaattisose. Lisää joukkoon loput aineet. Hauduta miedolla lämmöllä 10 minuuttia.

2. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi ja siivilöi kastike.

3. Laita korppujauhot turpoamaan Cuisineen. Hienonna sipuli sekä valkosipulit ja kuullota rasvassa. Sekoita korppujauhoseokseen sipulit, mausteet, kananmuna, juustoraaste ja jauheliha. Pyöräytä lihapulliksi kostein käsin.

Laita paistinpannulle reilusti rasvaa. Paista lihapullat kauniin ruskeiksi. Jälkikypsennä tarvittaessa 200-asteisessa uunissa noin 5-8 minuuttia.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista