Etusivu Reseptit Sitruuna-kanttarellipasta

Sitruuna-kanttarellipasta

3.866665
Average: 3.9 (15 votes)

Sitruunan aromikkain osa on kuoressa, siksi sitä aina raastan ruokien ja leivonnaisten joukkoon. Sitruunan mehu sopii hyvin käytettäväksi etikoiden tapaan salaattien joukkoon.

annosta
Alle 30 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
500
kuivapastaa
200
tuoretta kantarellia
2 sitruunaa (yhden raastettu kuori)
2 tomaattia kuutioina
1 Knorr fond ”du Chef” yrttiannosfondi
2
Crème Bonjour ruokakerma, pippuri
2
kapriksia
50
Crème Bonjour Voi & Rypsiöljy
basilikaa
suolaa
Valmistusohje: 

1. Raasta sitruunan kuori ja puserra sitruunoista mehu.

2. Kuumenna rasva kattilassa ja kuullota kanttarellit. Lisää joukkoon sitruunan kuoret , mehu, pilkotut tomaatit, annosfondi ja ruokakerma.

3. Hauduta 5 min ja sekoita kastike esikeitetyn kuuman pastan kanssa. Raasta pinnalle Parmesan-juustoa ja tuoreyrttejä.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista