Etusivu Reseptit Sitruunalohta manteli-pinaattipedillä

Sitruunalohta manteli-pinaattipedillä

4.172415
Average: 4.2 (29 votes)

Lohi marinoidaan sitruunalla ja tarjoillaan paahdettujen manteleiden ja lämpimän pinaatin kanssa!

annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
600
lohta
8 keskikokoista perunaa
1.5 sitruunan mehu puristettuna
2
oliiviöljyä
400
tuoretta pinaattia
70
kuorittuja manteleita
2 valkosipulinkynttä
suolaa, mustapippuria
Kastike:
Knorr Hollandaise- kastike kastikeainekset
Valmistusohje: 

Näin valmistat sitruunalohta manteli-pinaattipedillä:


  1. Poista lohesta ruodot ja leikkaa se neljään osaan.

  2. Sekoita oliiviöljy ja sitruunamehu.

  3. Kaada marinadi lohipalojen päälle laakeaan astiaan.

  4. Peitä kelmulla ja nosta jääkaappiin kolmeksi vartiksi.

  5. Laita perunat kiehumaan, kun lohi on marinoitunut puolisen tuntia. 

  6. Paahda mantelit pannulla ja nosta ne hetkeksi syrjään.

  7. Viipaloi valkosipuli ja kuullota pannulla öljyssä.

  8. Lisää pinaatti. Pyörittele nopeasti sekaisin.

  9. Nosta lohet marinadista. Paista pannulla niihin kaunis pinta.

  10. Valmista kastike pakkauksen ohjeen mukaan.

  11. Kokoa annos asettelemalla lautaselle ensin pinaattia ja mantelia. Nosta lohi päälle. Asettele perunat lautaselle ja kaada kastiketta niiden päälle.

  12. Halutessasi voit koristella annoksen sitruunankuorella.

helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista