Etusivu Reseptit Smörrebröd katkaravuista

Smörrebröd katkaravuista

3.92683
Average: 3.9 (41 votes)

Tanskalainen voileipä eli smörrebröd on runsastäytteinen suolapala, joka sopii hyvin juhliin tai vaikka viikonlopun brunssille. Tanskalainen voileipä tarkoittaa leipää, jonka päälle on koottu herkkuja oman maun mukaan. Täytevaihtoehtoja on lukuisia, mutta perinteinen katkaraputäyte saaristolaisleivän päälle on takuuvarma makuelämys suomalaiseen makuun.

tanskalainen voileipä
annosta
Alle 30 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
200
katkarapuja
1 punasipuli
0.5
tilliä
2
Hellmann’s Real majoneesia
2 kananmunaa
0.5 kurkku
4
saaristolaisleipää
2
Becel Gold kasvisrasvalevite
1 sitruuna
tuoretta tilliä koristelua
Valmistusohje: 

Aloita tanskalaisen voileivän valmistaminen sekoittamalla täyte. Sekoita katkaravut, hienonnettu punasipuli ja tilli sekä majoneesi keskenään. Keitä kananmunat kypsäksi ja leikkaa kurkku viipaleiksi. Voitele saaristolaisleivät rasvalla. Nosta katkarapuseosta leivän päälle, koristele muutamalla siivulla kurkkua ja puolikkaalla kananmunalla. Lisää vielä sitruunalohko ja koristele tanskalainen voileipä tillinoksalla.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista