Etusivu Reseptit Soijalohi ja hernemuusi

Soijalohi ja hernemuusi

3.526315
Average: 3.5 (19 votes)
Anonyymi
Soijalohi ja hernemuusi
annosta
Alle 30 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
400
norjalaista lohta, fileepala
Voita
1
makeaa soijakastiketta
1
pieni sitruuna
Rouhittua mustapippuria
Hiutalesuolaa
4
perunoita (jauhoista lajiketta)
150
pakasteherneitä
Maitoa
Voita
Hiutalesuolaa
Valmistusohje: 

Kuori perunat ja keitä kypsiksi. Kaada vesi pois ja lisää pakasteherneet. Lisää joukkoon maitoa, voita sekä suolaa ja survo muusiksi. (Vihreät herneet saavat mielellään jäädä osittain ehjiksi "sattumiksi" muusin joukkoon.)

Lisää kuumalle pannulle pieni nokare voita ja paista siinä kahteen osaan leikattu lohifileen pala. Leikkaa sitruuna lohkoiksi, säästä osa ruoka-annoksiin, ja purista osasta mehut pieneen kulhoon. Sekoita sitruunamehun joukkoon paksua, makeaa soijakastiketta (ketjap manis). Sivele lohen

pintaan soijakastiketta. Mausta kala vielä hiutalesuolalla ja myllystä rouhitulla mustapippurilla.

Tarjoa soijalohi hernemuusin, vihreän salaatin, tuoreen kurkun ja tomaatin sekä sitruunalohkojen kanssa.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista