Etusivu Reseptit Suklaa-chilimousse

Suklaa-chilimousse

4.19565
Average: 4.2 (46 votes)

Täydellinen suklaamousse on erinomainen tarjottava niin jälkiruoaksi kuin kevään buffetpöydässäkin. Täyteläinen mousse valmistetaan Flora Vispistä ja se saa potkua Créme Bonjour Chili tuorejuustosta. Tarjoile suklaa-chilimousse kylmänä ja koristele annokset Ohoj'-suklaakastikkeella.

suklaa-chilimousse
annosta
yli 2 h
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
2
Flora Vispiä
100
suklaata
100
Créme Bonjour Chili tuorejuustoa
1
sokeria
1
Ohoj'-suklaakastiketta
koristeluun Ohoj'-suklaakastiketta
Valmistusohje: 

Aloita suklaa-chilimoussen valmistaminen vaahdottamalla Flora Vispi. Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa. Sekoita tuorejuusto sähkövatkaimella sokerin, sulan suklaan ja Ohoj'-kastikkeen kanssa. Lisää sekaan vaahdotettu Flora Vispi, laita annosmaljoihin ja anna hyytyä. Koristele annos Ohoj'-suklaakastikkeella. Voit lisätä päälle halutessasi myös rouhittua suklaata.


 


 


vaativa
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista