Etusivu Reseptit Suklaa-vaniljajuustokakku

Suklaa-vaniljajuustokakku

4.392155
Average: 4.4 (51 votes)

Juustokakku on kevään juhlien klassikko. Se sopii erinomaisesti isompiinkin juhliin, sillä kakku valmistetaan jo edellisenä päivänä, jotta se ehtii varmasti hyytyä. Tähän juustokakkuun makua tuovat täyteläinen suklaa sekä pehmeä Flora Vanilla. Koristele suklaa-vaniljajuustokakku tuoreilla marjoilla ja mintunlehdillä.

suklaa-vaniljajuustokakku
annosta
24h+
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
175
kaurakeksejä
50
Flora & Voi normaalisuolainen
Täyte:
4 liivatelehteä
200
taloussuklaata
200
Crème Bonjour Maustamaton tuorejuustoa
1
sokeria
2
vaniljasokeria
3
Flora Vanillaa
marjoja ja tuoreita mintunlehtiä koristeluun
Valmistusohje: 

suklaa-vaniljajuustokakku


Aloita juustokakun valmistaminen keksipohjasta. Peitä irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla. Hienonna keksit. Sulata rasva ja sekoita keksimurun sekaan. Painele seos vuoan pohjalle.


suklaa-vaniljajuustokakku


Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan. Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa ja sekoita tuorejuuston joukkoon sähkövatkaimella. Mausta sokerilla.


Purista liivatelehdet kuiviksi ja liuota ne tilkkaan vettä. Lisää liivate täytteeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.


suklaa-vaniljajuustokakku


Vaahdota Flora Vanilla ja lisää se täytteeseen. Kaada täyte vuokaan keksipohjan päälle ja peitä kelmulla. Anna hyytyä seuraavaan päivään.


Irrota kakku vuoasta, nosta tarjoiluastiaan ja koristele tuoreilla marjoilla ja mintunlehdillä. Tarjoa suklaa-vaniljajuustokakku valmistujaisjuhlissa tai illallisen jälkiruokana.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista