Etusivu Reseptit Suklaakakku (G,K)

Suklaakakku (G,K)

4.5
Average: 4.5 (14 votes)

Suklaakakku maistuu esimerkiksi vaniljavaahdon tai jäätelön kanssa!

Suklaakakku
annosta
yli 60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
2
Flora Culinesse juoksevaa
200
taloussuklaata
4
kananmunaa
2
sokeria
2
Maizena maissitärkkelystä
1
leivinjauhetta
Voiteluun:
2
Flora Culinesse juoksevaa
0.5
Maizena maissitärkkelystä
Koristelu:
200
taloussuklaata
2
Flora Culinesse juoksevaa
2
mustikoita
Tarjoiluun:
2.5
Flora Vispiä
Valmistusohje: 

Näin valmistat suklaakakun:


  1. Sulata rasva ja suklaapalat kattilassa miedolla lämmöllä.

  2. Vaahdota munat ja sokeri.

  3. Sekoita leivinjauhe sekä maissitärkkelys ja lisää ne munasokerivaahtoon.

  4. Sekoita joukkoon suklaaseos.

  5. Voitele irtopohjavuoka (halkaisija noin 26 cm), ja jauhota se maissitärkkelyksellä.

  6. Kaada taikina vuokaan.

  7. Paista uunin alatasolla 175 °C:n lämpötilassa noin 25 minuuttia. Kakun tulee jäädä keskeltä kosteaksi.

  8. Anna kakun jäähtyä kunnolla ennen koristelua.

  9. Sulata rasva ja tumma suklaa varovasti.

  10. Levitä kakun päälle ja koristele mustikoilla, ennen kuin suklaa jähmettyy.

Tarjoa suklaakakku esimerkiksi vaahdotetun Flora Vispin kanssa.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista