Etusivu Reseptit Taikinoitu poronfilee

Taikinoitu poronfilee

3.95349
Average: 4 (43 votes)

Taikinoitu filee on klassinen juhlaruoka, jonka esikuvana toimii Beef Wellington. Taikina fileen ympärillä takaa lihan mehukkuuden.

annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
600
poron ulkofileetä
400
voitaikinaa
1
Flora Culinesse
suolaa
pippuria
1
Turun Sinappia Mieto
3
Crème Bonjour Cuisine Sipulisekoitus
1
persiljaa
1 valkosipulin kynsi
200
herkkusieniä
1
Flora Culinesse
1 kananmuna
Valmistusohje: 

Hienonna sienet ja valkosipuli pieniksi.
Sulata rasva pannulla, freesaa sienet ja sipuli.Lisää hienonnettu persilja.
Jäähdytä ja lisää Cuisine.
Poista poron fileestä kalvot ja mausta suolalla sekä pippurilla. Ruskista filee rasvassa kauttaaltaan.
Nosta filee jäähtymään.
Sivele sinappia fileeseen ohuelti.
Levitä voitaikina leivinpaperin päälle sulamaan.
Levitä sulaneen voitaikinan päälle vajaa sentin paksuinen kerros sienitäytettä. Jätä noin kolmen sentin verran reunoista tyhjää. Asettele filee keskelle.
Penslaa reunat vatkatulla munalla ja rullaa kääröksi.
Laita käärö saumapuoli alaspäin leivinpaperin päälle.
Paista 200 asteessa noin 8 minuuttia kunnes fileen sisälämpö on 48°C.
Ota taikinoitu filee uunista ja anna vetäytyä 10 minuuttia.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista