Etusivu Reseptit Talvipäivän kalakeitto (G,L)

Talvipäivän kalakeitto (G,L)

4.242425
Average: 4.2 (33 votes)
annosta
Alle 30 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
0.75 purjo
5 keskikokoista kiinteää perunaa
1 punainen chili
2 cm pala inkivääriä
400
ruodotonta ja nahatonta kalaa fileenä esim. lohta tai kuhaa
5
vettä
5
Flora Ruoka laktoositon 15%
2
Knorr Fond "du Chef" kala-annosfondi
2
limetin mehua
Valmistusohje: 

1. Huuhtele ja pilko purjo. Kuori ja pilko perunat n.2×2 cm kokoisiksi kuutioiksi. Hienonna chili ja inkivääri mahdollisimman pieniksi.


2. Pilko kala 3×3 cm kokoisiksi kuutioiksi.


3. Kaada kattilaan Flora Ruoka, vesi ja kasvikset. Kun neste kiehuu lisää annosfondi. Keitä 15 min. ja lisää kalanpalat. Keitä vielä 5 minuuttia. Ota kattila pois liedeltä ja lisää limetin mehu.


4. Nauti keitto kuumana ja tarjoile sen seuraksi tuoretta ruisleipää.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista