Etusivu Reseptit Tapas ja Sapas

Tapas ja Sapas

4.130435
Average: 4.1 (23 votes)

Sormisyötävät toimii aina, eiliset leivät käyttöön ja luovuus valloilleen.

annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
SAVULOHIMOUSSE SAARISTOLAISLEIVÄLLÄ
200
lämminsavulohta
2
Hellman´s light majoneesi
1
Crème Bonjour Savulohi tuorejuustoa
1
Crème Bonjour Piparjuuri tuorejuustoa
1
Sitruuna
0.75
silputtua tilliä
SALSA ROMESCO JS PALVATTUA LAMPAANPAISTIA
100
kuorittua mantelia
250
paahdettua paprikaa
1
punaviinietikkaa
2
valkosipulin kynttä
1
tuoretta chiliä
1
suolaa
2
Hellmann´s ligth majoneesia
HUNAJALLA JA LIMELLÄ MAUSTETTUA MANCHEGO-JUUSTOA
200
Manchego-juustoa
0.5
hunajaa
1
lime
Valmistusohje: 

Savulohimousse saaristolaisleivällä

1. Poista fileestä ruodot ja nahka, paloittele kala. Sekoita tuorejuusto ja majoneesi.

2. Mausta hyvin pestyn sitruunan raastetulla kuorella ja silputulla tillillä. Lisää kala ja mausta mustapippurilla. Sekoita massa ja anna maustua.

3. Leikkaa leivästä 1cm viipale ja pursota päälle tahnaa. Koristele tillillä ja retiisillä.


Salsa Romesco ja palvattua lampaanpaistia

1. Laita kaikki aineet tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi.

2. Tarjoile palvatun lampaanpaistin kanssa.


Hunajalla ja limellä maustettua Manchego -juustoa

1. Leikkaa juusto 2 x2 cm paloiksi.

2. Levitä pintaan lämmin hunaja ja raastettua limen kuorta. Laita palaan cocktailtikku ruokailua helpottamaan.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista