Etusivu Reseptit Täyteläinen lammaspata (G,L)

Täyteläinen lammaspata (G,L)

4.30769
Average: 4.3 (13 votes)
annosta
yli 2 h
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
200
vihreitä linssejä (jos linssit on kuivattu ne pitää liotaa yön yli kylmässä vedessä)
600
lampaan lapaa / etuselkää
1
Flora Kulta juoksevaa
2 sipulia
5 valkosipulinkynttä
2 punaista paprikaa
2 Knorr Fond "du Chef" liha-annosfondia
1
punaviiniä
vettä niin paljon, että ainekset peittyvät
2 laakerinlehteä
1 rosmariinin oksa
Valmistusohje: 

Ruskista lihat uuninkestävässä padassa rasvassa. Lisää joukkoon lohkotut paprikat ja sipulit. Ruskista lihoja ja kasviksia vielä hetki. Lisää pataan annosfondit, punaviini, vesi ja mausteet. Lisää lopuksi huolellisesti huuhdellut linssit.


Anna padan hautua uunissa 180 asteessa noin kaksi tuntia. Ota kansi pois ja anna hautua ilman kantta vielä puoli tuntia. Tarjoile esimerkiksi riisin tai perunasurvoksen kanssa.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista