Etusivu Reseptit Täytetty lihamureke

Täytetty lihamureke

4.42857
Average: 4.4 (7 votes)

Täytetty lihamureke on hyvä vaihtoehto perinteiselle murekkeelle. Valmista maistuva täytetty lihamureke Knorr ranskalaisen sipulikeiton avulla. Täytteinä voit käyttää fetajuustoa ja oliiveja tai pekonia ja papuja. Neljä annosta valmistat alle tunnissa!

Täytetty lihamureke
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
1 ps Knorr Ranskalaista Sipulikeittoa
2
kermaviiliä
0.5
korppujauhoja
1
kananmunaa
500
HK Naudan jauhelihaa
Täyte 1:
100
fetajuustoa
0.5
oliiveja
Täyte 2:
100
HK Amerikan pekonia
0.5 ps pakastepapuja
Valmistusohje: 

Näin valmistat täytetyn lihamurekkeen:


  1. Sekoita sipulikeittoainekset, kermaviili ja korppujauhot keskenään.

  2. Lisää kananmuna ja jauheliha. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

  3. Muotoile taikinasta suorakaiteen muotoinen levy.

  4. Täytä mureke makusi mukaan joko kuutioidulla fetajuustolla ja oliiveilla tai paloitellulla pekonilla ja pavuilla.

  5. Taita mureke niin, että täyte jää murekemassan sisään.

  6. Laita mureke voideltuun uunivuokaan.

  7. Paista 200 °C:n lämpötilassa noin 40 minuuttia.

Tarjoa mureke esimerkiksi lohkoperunoiden ja raikkaan salaatin kanssa.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista