Etusivu Reseptit Täytetyt kesäkurpitsat (G)

Täytetyt kesäkurpitsat (G)

3.666665
Average: 3.7 (3 votes)
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
3
kesäkurpitsaa
300
HK jauhelihaa
50
pakastettuja sipulikuutioita
2
valkosipulinkynttä
1.5
Flora ruoka 15 %
3
tomaattipyreetä
0.5
Knorr Vasikkafondia
140
aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä
300
vuohenjuustoa
Valmistusohje: 

Halkaise kesäkurpitsat pituussuunnassa kahtia. Koverra sisus ja hienonna se veitsellä. Ruskista jauheliha ja sipulikuutiot paistinpannulla. Purista joukkoon valkosipulin kynnet. Lisää kesäkurpitsoiden sisus. Anna kiehua, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut. Lisää Flora Ruoka, tomaattipyree, liemitiiviste ja paloitellut aurinkokuivatut tomaatit. Anna kiehua hetki. Täytä kesäkurpitsoiden kolot kastikkeella. Paista 180 °C:n lämpötilassa noin 15 minuuttia. Ota kurpitsat välillä uunista pois ja laita puolikkaita vuohenjuustoviipaleita kesäkurpitsoiden pinnalle. Idea! Voit hyvin käyttää juustoraastetta vuohenjuuston sijaan. Kuorruta kesäkurpitsat uunissa 220 °C:n lämpötilassa 5-10 minuuttia. Tarjoa täytetyt kesäkurpitsat salaatin kanssa.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista